10th World Cup Kuoshu Tournament 2007 i Tainan, Taiwan
Tromsø Hung Kuen har vært i Taiwan igjen, og denne gangen deltatt i 10th World Cup Kuoshu Tournament 2007. Deltagerne var Ove Aigner Haukenes og David Skirnisson fra Tromsø Hung Kuen, og vår trener Tony Brown fra USA.

Deltagelsen gikk svært bra, og vi ble tilsammen plassert som nr. 3 av alle tilreisende nasjoner (bak Italia og Korea) og nr 5 i verden (bak Taiwan og Kina). Foruten Norge var Japan, Korea, Tyskland, USA, Argentina, Brasil, Italia, Spania, Frankrike, Basque, Sør Afrika og flere tilstede. Til sammen deltok nesten 20 land. Vi er svært fornøyde med sammenlagtplasseringen da vi bare var et team på tre, mens team som f.eks. japan og korea var på rundt 20 personer.

Tony Brown deltok selv i fullkontakt Lei Tai, og fikk en sølvmedalje. Han fikk svært stor respekt av alle som var tilstede siden han er 57 år gammel og dermed den eldste som noen gang har deltatt, og i tillegg også bare har én arm. Hele publikum jublet frem Sifu Tony selv mot en Taiwanesisk motstander, og han var en klar publikumsfavoritt. Stevnet ble arrangert av International Chinese Kuoshu Federation (ICKF).

Norge ble lagt godt merke til i Taiwan, da Sifu Tony var i avisen begge dagene. Det var også et bilde av kampen mellom Ove, og en deltager fra Italia.

Her er noen bilder: